Stomaligging niet ideaal

You are here:
< Back

Stomaligging niet ideaal

  • Als u een spoedoperatie heeft gehad is er vaak vooraf geen plaatsbepaling gedaan waar uw stoma wordt aangebracht. Hierdoor kan de ligging van uw stoma soms verre van ideaal zijn.
  • Als uw stoma dicht bij littekens, heup of in een huidplooi is geplaatst, heeft u een hoger risico op lekkages.

Bekijk aanbevolen productoplossingen als uw stomaligging niet ideaal is.

eakin Cohesive SLIMS®

Voor dagelijks gebruik eakin Cohesive SLIMS® bieden huidbescherming en zekerheid tegen onverwachte lekkags. Kies voor SLIMS als u geen of beperkte huidirritatie heeft en geen andere problemen ervaart.

eakin Cohesive® Small pastaringen

Voor extra bescherming eakin Cohesive® Small pastaringen bieden maximale huidbescherming met maximale absorptiecapaciteit. Voorkomen zelfs bij zeer vloeibare output lekkages en helpen draagtijd van stomazakjes verlengen.

eakin Cohesive StomaWrapTM

Tijdbesparend De unieke vormgeving van Cohesive StomaWrap maakt het een ideale en snelle oplossing bij grote, ovale of onregelmatig gevormde stoma’s. Snel en eenvoudig aan te brengen door het simpelweg rondom het stoma te leiden en het materiaal op elkaar aan te sluiten.

eakin Cohesive® pasta

Eakin Cohesive® Pasta is een huidvriendelijke (huid)opvuller voor effectieve bescherming tegen lekkage. Prikt niet en vrij van alcohol.