Eakin producten wondzorg stomazorg

Over Eakin, wereldwijd probleemoplosser

Eakin is fabrikant van hoogwaardige medische hulpmiddelen op het gebied van wond- en stomazorg. Eakin producten staan wereldwijd bekend als huidbeschermend en probleemoplossend voor zowel patiënten als zorgprofessionals.


Wereldspeler

De fabrikant Eakin is opgericht in 1974 door Tom Eakin, een voormalig apotheker uit de omgeving van Belfast (Noord-Ierland). Een familielid en tevens stomadrager met diverse stoma gerelateerde problemen vormde hiervoor de aanleiding. Door voortdurend te luisteren naar wensen en behoeften van stomadragers wist Eakin de afgelopen decennia uit te groeien tot een wereldspeler van formaat.

 

Wond- & stomazorg

Sinds de overname van Pelican Healthcare in 2007, biedt Eakin naast wondzorg ook brede oplossingen op het gebied van stomazorg. Dankzij de samenvoeging van 2 gespecialiseerde Research & Development teams is Eakin meer dan ooit in staat om innovatieve kwaliteitsproducten te produceren.

 

Patiënt centraal

Eakin is een familiebedrijf met een krachtige filosofie sinds haar oprichting. Tot op de dag van vandaag worden de wensen van de patiënt vertaald in het productdesign. Comfort, bescherming en gebruiksgemak voor patiënten staat centraal.

 

Begrip in stomazorg

Eakin is voortdurend in ontwikkeling en inmiddels actief in meer dan 30 landen. In Nederland, België en Luxemburg wordt Eakin gedistribueerd door Eakin BV. Mede door haar hoogwaardige productkwaliteit en probleemoplossend vermogen groeide Eakin uit tot een begrip in de Nederlandse stomazorg.