menuShadow

eakin Cohesive® pastaringen

Voorkomt lekkage en vergroot het (zelf)vertrouwen!

Eakin Cohesive® pastaringen zijn wereldwijd marktleider en worden jaarlijks miljoenen keren gebruikt door stomadragers en aanbevolen door verpleegkundigen.

Klik hier voor meer informatie over eakin Cohesive® voor zorgprofessionals

Waarom eakin Cohesive® pastaringen?

De ervaringen van eindgebruikers

Het aanbrengen van een Cohesive® pastaring?

Onze 6 eenvoudige stappen voor het aanbrengen van eakin Cohesive® pastaringen. Helpen lekkages voorkomen en geven u vertrouwen in uw dagelijks leven.

Voeg een eakin®-pastring toe aan uw dagelijkse routine om lekkage te voorkomen en u het vertrouwen te geven om elke dag uw leven zo normaal mogelijk te leiden. Bestel hier uw gratis sample.

eakin Cohesive SLIMS®

Voor dagelijks gebruik eakin Cohesive SLIMS® bieden huidbescherming en zekerheid tegen onverwachte lekkags. Kies voor SLIMS als u geen of beperkte huidirritatie heeft en geen andere problemen ervaart.

eakin Cohesive® Small pastaringen

Voor extra bescherming eakin Cohesive® Small pastaringen bieden maximale huidbescherming met maximale absorptiecapaciteit. Voorkomen zelfs bij zeer vloeibare output lekkages en helpen draagtijd van stomazakjes verlengen.

eakin Cohesive® pastaringen Large

Voor groter (huid)oppervak eakin Cohesive® Large pastaringen beschermen een groot huidoppervlak en helpen onderliggende huidirritatie te genezen. Ideaal in complexere situaties, bij huidproblemen of een ongelijk huidoppervlak.

eakin Cohesive StomaWrapTM

Tijdbesparend De unieke vormgeving van Cohesive StomaWrap maakt het een ideale en snelle oplossing bij grote, ovale of onregelmatig gevormde stoma’s. Snel en eenvoudig aan te brengen door het simpelweg rondom het stoma te leiden en het materiaal op elkaar aan te sluiten.

Bestelinformatie

Verpakking Dikte Diameter Artikelnummer
eakin Cohesive SLIMS® ‘Voor dagelijks gebruik’ 30 2.8mm 48mm 839005
eakin Cohesive® Small ‘Voor extra bescherming’ 30 4.2mm 48mm 839002
eakin Cohesive® Large ‘Voor groter (huid)oppervlak’ 10 2.1mm 98mm 839001
eakin Cohesive StomaWrap® ‘Tijdbesparend’ 10 3.0mm 85mm 839006