Kies vrijheid met de nieuwe eakin freeseal®

Met trots introduceert eakin® een gloednieuwe pastaring, speciaal ontworpen voor stomadragers met een ileo convex stomazakje.

Met een dikte van slechts 1,8 mm biedt eakin freeseal® de vrijheid een veilige en discrete pastaring te gebruiken met een ileo convex stomazakje. We willen dat u dagelijks met vertrouwen kunt leven. Zonder zorgen over onverwachte lekkages.

eakin freeseal® biedt nog steeds dezelfde geweldige bescherming die u van eakin® pastaringen verwacht, zoals een hoog absorptievermogen, flexibiliteit, kneedbaarheid en huidvriendelijkheid. Lees wat enkele gebruikers zeggen:

“Omdat ik een convex stomazakje draag, ben ik altijd bewust dat dit meer zichtbaar is onder kleding. Zeker als ik er ook een pastaring onder aanbreng. Maar het dunne profiel van de eakin freeseal® gaf me meer vertrouwen en bood me meer bescherming.” Wendy, Groot Brittanië

“Dunner en fijner, beter uit te rekken”. Stomadrager, Nederland

“Ik heb veel problemen met allergieën voor verschillende soorten kleefmaterialen, maar ik had geen problemen met deze pastaring, ze lijken erg huidvriendelijk te zijn”. Stomadrager, Verenigd Koninkrijk

Voor meer informatie en het bestellen van een gratis proefpakket bezoek onze eakin freeseal® pagina.