eakin Cohesive® seals | Zeg nee tegen lekkages en rode geïrriteerde huid
menuShadow
Pastaringen

De wetenschap achter eakin Cohesive® seals

Voorkom lekkage en vergroot uw zelfvertrouwen!

eakin Cohesive® is marktleider op het gebied van pastaringen en miljoenen worden wereldwijd gebruikt. Ze zijn de meest absorberende pastaring op de markt en ontworpen ter bescherming van uw huid. De pastaringen worden wereldwijd door verpleegkundigen aanbevolen en door veel stomadragers gebruikt. Maar wat maakt eakin Cohesive® seals zo bijzonder?

Lees verder om meer te weten te komen over de wetenschap achter de pastaring.

Waarom heb ik een pastaring nodig en wat doet het?

Een pastaring is een eenvoudige oplossing voor veelvoorkomende problemen bij stomadragers zoals lekkage. Het gebruik van een pastaring kan een zeer positieve invloed hebben op uw stomazorg.

Als u een van de volgende problemen ondervindt, kan een eakin Coheisve®-seal de oplossing zijn:

  • Moeilijkheden om een strakke pasvorm tussen uw stoma en huidplak te verkrijgen
  • Dunne output
  • Oneffen huid door (huid)plooien of littekenweefsel rond uw stoma

Een pastaring fungeert als een extra beschermende barrière tussen de huid rond uw stoma (peristomale huid) en de huidplak. Het absorbeert vocht en voorkomt lekkage.

En wanneer uw stoma na verloop van tijd van vorm verandert? Een pastaring geeft u rust en vertrouwen dat u altijd beschermd zal blijven.

Probeer het zelf

eakin Cohesive® seals voorkomen en beschermen beter tegen lekkages dan welke andere pastaring dan ook door meer te absorberen. Vraag vandaag nog een sample aan om het zelf te proberen.

aspoabl-trans

Absorptie is het belangrijkst voor een gezonde peristomale huid

Onze eakin Cohesive® seals zijn ontworpen ter preventie en bescherming tegen lekkages door meer output te absorberen dan elke andere pastaring.

Onze eakin Cohesive® seals zijn ontworpen ter voorkoming en bescherming tegen lekkages door meer te absorberen dan een andere pastaring . 

In feite absorberen eakin Cohesive® seals tot 4x meer dan concurrerende seals. Ze zijn de meest absorberende seal op de markt, waardoor ze zeer effectief zijn in het verzorgen van uw huid tegen schadelijke spijsverteringsenzymen.

Om u dit in actie te laten zien, hebben we laboratoriumtests uitgevoerd die aantonen dat eakin Cohesive® seal tot 4x meer absorberen dan concurrerende seals over een periode van 3 dagen. Bekijk nu de video om de seals in actie te zien.

Video afspelen

Transform to perform

Van absorberende pastaring tot beschermende gel

Omdat eakin Cohesive® seals uw huid beschermen tegen lekkage door vocht te absorberen, veranderen ze in een gel. Ze moeten transformeren om te presteren.

Alle gel die na verwijdering op de huid achterblijft, blijft gewoon een barrière vormen.

Probeer het zelf

eakin Cohesive® seals voorkomen en beschermen beter tegen lekkages dan welke andere pastaring dan ook door meer te absorberen. Vraag vandaag nog een sample aan om het zelf te proberen.

1 Mc Groggan G, Haughey S and McDowell K (2018) An absorbent, enzyme-inhibiting seal reduces peristomal skin complications. Gastrointestinal Nursing 16:1 42-4